Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Šavnik: Rasvijetljena teška krađa; protiv osumnjičenog podnijeta krivična prijava

Objavljeno: 25.05.2018. 18:51 Autor: UP
Službenici Uprave policije MUP-a – Odjeljenja bezbjednosti Šavnik su juče, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, rasvijetlili krivično djelo teška krađa i tom prilikom nadležnom tužiocu podnijeli krivičnu prijavu protiv osumnjičenog lica.

Naime, službenici OB Šavnik su, 24.05.2018. godine, državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Pljevljima podnijeli poseban izvještaj, kao dopunu krivične prijave prethodno podnijete protiv nepoznatog počinioca, prrotiv L.J. (41) iz Šavnika, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa.

On je, kako se sumnja, u periodu od 15.09.2017. godine do 15.10.2017. godine u mjestu Gornja Bukovica, upotrebom podesnog sredstva otvorio prozor od kuće koju koristi M.S. i iz njene unutrašnjosti otuđio izvjesnu količinu garderobe, alkoholnog pića i drugih predmeta.

Postupajući po prethodno pribavljenoj naredbi sudije za istragu, policijski službenici su izvršili pretres kuće i drugih prostorija koje koristi osumnjičeni i tom prilikom pronašli i oduzeli izvjesnu količinu garderobe, za koju će se naknadno utvrditi da li potiče iz ovog ili nekog drugog krivičnog djela.

L.J. se trenutno nalazi u Zavodu za izvršenje krivičnih sankcija Podgorica, radi izdržavanja zatvorske kazne za krivična djela počinjena u prethodnom periodu.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?