Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Sjutra Javni Forum dijalog o sprovođenju Strategije za socijalnu inkluziju Roma i Egipćana 2016-2020.

Objavljeno: 29.05.2018. 16:59 Autor: PR sluzba

Javni forum dijalog u organizaciji Akcionog tima za „Integraciju Roma 2020” Regionalnog  savjeta za saradnju i Ministarstva za ljudska i manjinska prava biće održan sjutra, 30. maja, 2018. godine, u Podgorici, u hotelu „Ramada” (sala Milenijum), sa početkom u 11h.

Na Forumu će članovi/članice Komisije za praćenje sprovođenja Strategije za socijalnu inkluziju Roma i Egipćana u Crnoj Gori 2016-2020. predstaviti Izvještaj o realizaciji Akcionog plana za sprovođenje pomenute Strategije za 2017. godinu u oblastima: obrazovanje, zapošljavanje, stanovanje, zdravstvena zaštita,  pravni status, sprovođenje na lokalnom nivou. Forum će, takođe, biti prilika ipredstavnike/predstavnice  romskog civilnog sektora da daju osvrt na Izvještaj ostvrt iz ugla.

Forumu će prisustvovati predstavnici/ce institucija, diplomatskih predstavništava, lokalnih samouprava, međunarodnih i nevladinih organizacija.

Pozivamo sve zainteresovane predstavnike/predstavnice medija da isprate događaj.

Ministarstvo za ljudska i manjinska prava

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?