Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Bar: Pronađena marihuana; dva lica lišena slobode

Objavljeno: 29.05.2018. 17:29 Autor: UP
Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Bar su danas, postupajući na osnovu operativnih saznanja, lišili slobode dva bezbjednosno interesantna lica zbog postojanja osnovane sumnje da su počinila krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanjen u promet opojnih droga.

Naime, službenici Interventne jedinice CB Bar su, 29.05.2018. godine oko 01,30 časova, postupajući na osnovu operativnih informacija, zaustavili putničko motorno vozilo marke „Chevrolet“ kotorskih registarskih oznaka, u kojem su se nalazila bezbjednosno interesantna lica B.Đ. (20) i D.H. (21) iz Bara. Kontrolom vozila, policijski službenici su ispod haube pronašli i oduzeli jednu pvc kesu sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuna ukupne težine 173,3 grama.

Lica i droga su predata službenicima Odsjeka za borbu protiv droga na dalje postupanje.

Opojna droga biće upućena u Forenzički centar radi vještačenja.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se ova lica liše slobode i da mu se privedu uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da su počinila krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?