Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Javni poziv o Nacrtu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o zaštiti kulturnih dobara

Objavljeno: 30.05.2018. 14:06 Autor: Ministarstvo kulture
Na osnovu člana 11 Uredbe o postupku i načinu sprovođenja javne rasprave u pripremi zakona („Službeni list Crne Gore“, broj 12/12), 

Ministarstvo kulture daje na javnu raspravu


NACRT ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O ZAŠTITI KULTURNIH DOBARA

i upućuje

JAVNI POZIV


građanima, naučnoj i stručnoj javnosti, državnom organima, političkim strankama, nevladinim organizacijama, međunarodnim organizacijama, medijima i svim drugim zainteresovanim licima, organizacijama i zajednicama, da se uključe u javnu raspravu i daju svoj doprinos u razmatranju Nacrta zakona o izmjenama i dopunama Zakona o zaštiti kulturnih dobara.

Tekst Nacrta zakona o izmjenama i dopunama Zakona o zaštiti kulturnih dobara i Program javne rasprave o Nacrtu Zakona će biti dostupni javnosti na internet stranici Ministarstva kulture www.mku.gov.me i portalu e-uprave.

Zainteresovani subjekti svoje komentare, primjedbe i sugestije na Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o zaštiti kulturnih dobara mogu dostaviti Ministarstvu kulture, u pisanom i elektronskom obliku, na adresu: Njegoševa bb, 81250 Cetinje, kao i na e-mail: kabinet.kultura@mku.gov.me, tokom cijelog trajanja javne rasprave.

Javna rasprava će trajati 40 dana od dana objavljivanja javnog poziva, zaključno sa 12. julom 2018. godine.


Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?