Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Podgorica: Lišen slobode osumnjičeni da je napao žensku osobu i nanio joj teške tjelesne povrede

Objavljeno: 30.05.2018. 18:35 Autor: UP
Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, locirali i lišili slobode lice osumnjičeno da je počinilo krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda na štetu ženske osobe.

Službenicima CB Podgorica prijavljeno je, 27.05.2018. godine, od strane građana da je u ulici Studentskoj u Podgorici napadnuta jedna ženska osoba na naročito drzak način, udaranjem šipkom u predjelu glave i tjela. Policijski službenici su izašli na lice mjesta, gdje nisu zatekli napadača, i izvršili uviđaj. Oštećena A.Ž. (26) iz Podgorice je zadobila teške tjelesne povrede.

U cilju pronalaska lica službenici CB Podgorica su raspisali lokalnu potragu za osumnjičenim D.M. (29) iz Podgorice.

U koordinaciji sa državnim tužiocem u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, nakon prikupljenih obavještenja od oštećene i svjedoka ovog događaja, policijski službenici su locirali i lišili slobode D.M.

D.M. je po nalogu državnog tužioca tom tužiocu priveden na dalju nadležnost zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?