Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Održana regionalna radionica o programima za zapošljavanje mladih u Herceg Novom

Objavljeno: 31.05.2018. 15:51 Autor: mrss

Uz podršku Savjeta za regionalnu saradnju (RCC), Ministarstvo rada i socijalnog staranja, kroz Platformu za zapošljavanje i socijalna pitanja otvorilo je Regionalnu radionicu o programima za zapošljavanje mladih u Herceg Novom.

Cilj radionice je prezentacija uporednog Izvještaja o programima za zapošljavanje mladih koji je u prethodnom periodu uradilo Ministarstvo rada i socijalnog staranja uz ekspertsku podršku Regionalne Platforme, te u saradnji sa relevantnim institucijama: Ministarstvom sporta, Ministarstvom poljoprivrede i razvojnog fonda, Ministarstvom ekonomije, Ministarstvom prosvjete, Zavodom za zapošljavanje, Investiciono razvojnim fondom, Unijom slobodnih sindikata i Savezom sindikata Crne Gore.

Učesnici radionice su zemlje Zapadnog Balkana koje će ovom prilikom imati mogućnost da predstave aktivnosti koje se sprovode i oblasti zapošljavanja mladih.

Radionicu su otvorili Ljiljana Simović, direktorica Direktorata za evropske integracije, implementaciju i programiranje IPA fondova i Nand Shani, team leader Platforme za zapošljavanje, a prezentaciju Uporednog izvjestaja je predstavila Edina Dešić, direktorica Direktorata za trziste rada i zaposljavanje.

PR služba Ministarstva rada i socijalnog staranja

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?