Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

NAJAVA: MINISTAR JANOVIĆ SJUTRA U KOTORU OTVARA JOŠ JEDAN RENOVIRANI ŠKOLSKI SPORTSKI TEREN

Objavljeno: 31.05.2018. 18:24 Autor: Ministarstvo sporta

Ministar sporta Nikola Janović posjetiće sjutra, 01.06. 2018. JU OŠ ,,Narodni heroj Savo Ilić” u Kotoru, gdje će u 11h sati, sa direktorom škole Nebojšom Kučem, simbolično otvoriti renovirani školski sportski teren u čiju je rekonstrukciju, posredstvom donacije Ambasade NR Kine u CG, uloženo oko 20 hiljada eura.  

Riječ je o posljednjem od četiri školska sportska objekta,  obuhvaćenih  investicijom Ambasade NR Kine u Crnoj Gori, sa kojom je Ugovor o donaciji vrijedan više od 112 hiljada eura, Ministarstvo sporta potpisalo 21. juna 2017. Dio je to projekta Ministarstva sporta  ,,Afirmacija školskog sporta” čiji je cilj unaprjeđivanje uslova u nastavi fizičkog vaspitanja i podsticanje djece i omladine da se što više bave sportsko-rekreativnim aktivnostima.

U okviru tog projekta, renovirane su fiskulturne sale cetinjske Gimnazije, kotorske Srednje pomorske škole i pljevaljske OŠ “Ristan Pavlović”

 

MINISTARSTVO SPORTA

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?