Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Cetinje: Krađa u butiku rasvijetljena odmah nakon prijavljivanja i pronađena ukradena roba; osumnjičene zaustavljene prilikom pokušaja bijega iz Cetinja

Objavljeno: 01.06.2018. 19:45 Autor: UP
Službenici Uprave policije MUP-a – Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su u kratkom roku rasvijetlili krađu izvršenu u butiku. Pronađena su ukradene stvari koje će biti vraćene vlasniku. Slijedi krivična prijava protiv dva lica.

Naime, Dežurna služba OB Cetinje je juče, 31.05.2018. godine oko 19,00 časova, obaviještena telefonskim putem da je izvršena krađa u butiku „Egzit“ u Cetinju, i to od strane dva nepoznata ženska lica.

Preduzimajući operativne i druge mjere i radnje, službenici OB Cetinje su na benzinskoj stanici „Petrol” u Cetinju, neposredno nakon izvršenja krivičnog djela i prijavljivanja ovog djela, zaustavili pmv marke „Renault Clio”, zelene boje, u kojem su se nalazila tri lica – dva ženska lica A.L. (34) i D.V. (37) i muško lice B.B. (33) iz Podgorice. Kod njih su pronađene stvari koje su, sumnja se, otuđene iz navedenog butika.

O događaju je obaviješten državni tužilac u ODT u Cetinju koji je kvalifikovao krivično djelo i izjasnio se da se protiv D.V. i A.L. podnese krivična prijava zbog osnovane sumnje da su počinile krivično djelo krađa.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?