Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Poziv Arapskog zalivskog razvojnog programa (AGFUND) „Kraj siromaštva i svih njegovih oblika u svijetu“

Objavljeno: 07.06.2018. 13:56 Autor: Ministarstvo nauke
Arapski zalivski razvojni programa (AGFUND) je raspisao poziv za učešće u AGFUND međunarodnom programu dodjeljivanja nagrada za 2018. godinu za najbolje projekte koji se odnose na SDG 1 iz Agende 2030 „Kraj siromaštva i svih njegovih oblika u svijetu“ i poziva Ujedinje Nacije, međunarodne i regionalne organizacije, ministarstva i javne insitucije, preduzeća, nevladine organizacije, pojedince i aktere razvoja širom svijeta da podnesu nominacije za nagradu.

Nagradni fond iznosi 1 milion USD i podijeljen je u četiri kategorije i to:

1. Nagrada prve kategorije (400.000,00 USD) – za projekte koje sprovode UN ili međunarodne ili regionalne NVO;
2. Nagrada druge kategorije (300.000,00 USD) – za projekte koje sprovode nacionalne NVO;
3. Nagrada treće kategorije (200.000,00 USD) – za projekte koje sprovode državni organi (ministarstva i javne institucije) ili društvene kompanije;
4. Nagrada četvrte kategorije (1000.000,00 USD) – za projekte inicirane, finansirane ili sprovedene od strane pojedinaca.

Rok za prijavu je 20. novembar 2018. godine.

Prijavljivanje se vrši direktno na internet stranici: http://agfund.org/media-center/gallery/agfund-prize/agfund-prize/nomination-form/

Više informacija o AGFUND dostupne su na internet stranici: http://agfund.org/
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?