Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Cetinjska policija spriječila krađu; dva lica lišena slobode

Objavljeno: 07.06.2018. 19:23 Autor: UP
Službenici Uprave policije MUP-a – Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, spriječili dva lica u izvršenju krivičnog djela i tom prilikom lišili ih slobode zbog osnovane sumnje da su počinili krivično djelo krađa u pokušaju.

Naime, službenici Dežurne službe OB Cetinja su, 05.06.2018. godine oko 23,20 časova, obaviješteni od radnika obezbjeđenja bivše fabrike EI „Obod“, da se u krugu biše fabrike nalaze lica za koja sumnjaju da se spremaju da izvrše krivično djelo.

Preduzimajući operativne mjere i radnje službenici OB Cetinje su lišili slobode lica P.M. (37) iz Nikšića i D.D. (28) iz Budve, zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo krađa u pokušaju. Oni su, kako se sumnja, ovo krivično djelo počinili na način što su, koristeći pmv marke „VW Passat” budvanskih registarskih oznaka, upotrebom šrafcigera, cijevi i bidona pokušali da iz rezervoara kamiona koji je u vlasništvu firme „D – Trans” otuđe izvjesnu količinu nafte, u čemu su ih spriječili službenici cetinjske policije.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu Cetinju koji je naložio da se ova lica liše slobode i da mu se privedu uz krivičnu prijavu zbog navedenog krivičnog djela. Nakon saslušanja državni tužilac je za ova lica donio rješenje o zadržavanju u policijskim prostorijama do privoda nadležnom sudiji za istragu.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?