Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Interpol: Osuđeni za teško ubistvo počinjeno u Budvi izručen Srbiji

Objavljeno: 07.06.2018. 19:59 Autor: UP
Službenici Uprave policije MUP-a – NCB Interpol Podgorica su danas realizovali ekstradiciju iz Crne Gore u Republiku Srbiju lica Rada Stošića (50), državljanina Republike Srbije, radi izdržavanja kazne zatvora u trajanju od 30 godina zbog krivičnog djela teško ubistvo.

Naime, službenici NCB Interpol Podgorica su, 07.06.2018. godine, realizoivali ekstradiciju Rada Stošića, radi izvršenja presude Višeg suda u Beogradu, kojom je osuđen na kaznu zatvora u trajanju od 30 godina, a kojom je priznata presuda Višeg suda u Podgorici zbog krivičnog djela teško ubistvo.

Stošić je ovo krivično djelo počinio na način što je, 07.02.2005. godine oko 20,00 časova, u naselju Reževići u Budvi, zajedno sa okrivljenim Kristianom Gondiem, sa umišljajem iz koristoljublja lišio života K.D, državljanina SR Njemačke, u namjeri pribavljanja imovinske koristi.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?