Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Generalni direktor Mulić prisustvovao osnivanju dobrovoljnog vatrogasnog društva ,,Luštica”

Objavljeno: 08.06.2018. 18:31 Autor: MUP

Generalni direktor Direktorata za vanredne situacije Mirsad Mulić prisustvovao je osnivanju dobrovoljnog vatrogasnog društva ,,Luštica”, kojom prilikom je, izražavajući zadovoljstvo zbog početka rada četvrtog dobrovoljnog vatrogasnog društva, saopštio da u Crnoj Gori, nažalost, ne postoji tradicija organizovanja dobrovoljnog vatrogasnog društva, a da je u tom pogledu izuzetak Boka.

Zato je osnivanje ovog društva višestruko važno: s jedne strane, zbog jačanja kapaciteta u odgovoru na požare i druge vrste hazarda, a sa druge, zbog poruke drugim opštinama da se na ovaj i sličan način organizuju u odbrani od prirodnih i tehničko-tehnoloških nesreća, istakao je.

Generalni direktor Mulić podsjetio je na složenost i težinu poslova vatrogasaca-spasilaca i izrazio spremnost Direktorata za vanredne situacije da pomogne u obukama i opremanju društva.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?