Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

U ponedjeljak potpisivanje ugovora za sufinansiranje programa i projekata iz oblasti kulturno-umjetničkog stvaralaštva

Objavljeno: 08.06.2018. 19:11 Autor: Ministarstvo kulture
U ponedjeljak, 11.06.2018. godine, u Ministarstvu kulture na Cetinju, biće organizovano potpisivanje ugovora sa producentima i autorima, čijim su projektima dodijeljena sredstva na ovogodišnjem Konkursu za sufinansiranje programa i projekata iz oblasti kulturno-umjetničkog stvaralaštva.

Prije potpisivanja ugovora, prisutnima će se obratiti ministar kulture Aleksandar Bogdanović.

Riječ je o projektima koji će biti realizovani tokom 2018. godine, odabranim u skladu sa kriterijumima po kojima Ministarstvo kulture vriši raspodjelu sredstava za sufinansiranje svih oblasti kulturno-umjetničkog stvaralaštva. Projekti kojima su konkursne komisije dodijelile sredstva ispunjavaju tražene prioritete kojima se posebno doprinosi ravnomjernom razvoju kulture, međunarodnoj saradnji i razmjeni, zaštiti i promociji raznolikosti kulturnih izraza, stvaranju uslova za razvoj kreativnih industrija, inovativnim i istraživačkim umjetničkim praksama.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?