Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Radionice/info-sesije u mjesnim zajednicama u opštinama Kotor, Tivat i Herceg Novi

Objavljeno: 10.06.2018. 18:00 Autor: MUP

U sklopu projekta „Pružanje pomoći i prevencija katastrofa u Crnoj Gori“, koji realizuju Direktorat za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova Crne Gore i njemačka humanitarna organizacije Help, a koji se odnosi na podizanje kapaciteta u prevenciji i smanjenju rizika od požara u opštinama Kotor, Tivat i Herceg Novi, organizovaće se radionice/info-sesije na temu zaštite od požara u mjesnim zajednicama za koje je procijenjeno da su ugrožene od požara.

Radionice/info-sesije će biti organizovane po sljedećem rasporedu:

11.06.2018. (ponedjeljak) u 11.00h – Tivat – MZ Gradiošnica,
12.06.2018. (utorak) u 10.30 0h – Herceg Novi – MZ Baošići i
13.06.2018. (srijeda) u 18.00h – Kotor – MZ Glavatičići – Bigova.



Info-sesije predstavljaju jednu od aktivnosti koja se sprovodi na pripremi požarne sezone i imaju za cilj da ukažu građanima na značaj preventivnog djelovanja na smanjenju rizika od svih vrsta požara, kao i kako se treba ponašati prije, za vrijeme i nakon požara.

Pored službenika Direktorata za vanredne situacije MUP-a i predstavnika Help-a, u info-sesijama učešće će uzeti i pripadnici službi zaštite i spašavanja Kotora, Tivta i Herceg Novog.

Pozivamo građane da se odazovu info-sesijama i da kroz razgovor i razmjenu informacija sa predstavnicima nadležnih institucija i službi saznaju više o rizicima i zaštiti od požara.

Projekat „Pružanje pomoći i prevencija katastrofa u Crnoj Gori“, pored organizacije info-sesija, obuhvata i postavljanje bilborda, stručnu obuku ljudstva i nabavku protivpožarne opreme i sredstava.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?