Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Obavještenje o provjeri stručnog znanja i praktičnog iskustva za oblast hemije, zaštite prirode, zaštite na radu - junski rok

Objavljeno: 08.06.2018. 20:35 Autor: Ministarstvo pravde

Na osnovu člana 4 Pravilnika o načinu i programu provjere stručnog znanja i praktičnog iskustva za određenu oblast vještačenja („Službeni list CG“, broj 8/17), Ministarstvo pravde objavljuje

O B A V J E Š T E NJ E

O PROVJERI STRUČNOG ZNANJA I PRAKTIČNOG ISKUSTVA ZA OBLAST HEMIJE, ZAŠTITA PRIRODE, ZAŠTITA NA RADU 

Ministarstvo pravde organizovaće pisani dio provjere stručnog znanja i praktičnog iskustva za oblast hemije, zaštita prirode, zaštita na radu 28.6.2018. godine, sa početkom u 9 časova, u prostorijama Ministarstva pravde, za kandidate koji su se prijavili na poziv za postavljenje sudskih vještaka i koji u skladu sa članom 6 Zakona o sudskim vještacima („Službeni list CG“, broj 54/16) ispunjavaju uslove za vršenje vještačenja.

Provjera stručnog znanja i praktičnog iskustva za oblast oblast hemije, zaštita prirode, zaštita na radu, vrši se u skladu sa Zakonom o sudskim vještacima i Pravilnikom o načinu i programu provjere stručnog znanja i praktičnog iskustva za određenu oblast vještačenja.

 

Kontakt telefon: 020/407-519

Žiro račun za uplatu: 832-1132-02

Iznos za uplatu: 459.90 eura

 

 

Podgorica, 8. juna 2018. godine

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?