Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Utvrđena lista nevladinih organizacija koje nijesu dostavile urednu i potpunu prijavu, odnosno potrebnu dokumentaciju na Konkursu "ZA ŠKOLE KOJE SE VOLE"

Objavljeno: 08.06.2018. 21:26 Autor: PR služba Ministaratva prosvjete

U skladu sa stavom 2 člana 32g Zakona o nevladinim organizacijama (“Službeni list CG“, br.39/11 i 37/17) Komisija za raspodjelu sredstava za finansiranje projekata i programa nevladinih organizacija u 2018. godini u oblasti institucionalnog i vaninstitucionalnog obrazovanja – podoblast podrška osnovnom obrazovanju i vaspitanju za Konkurs pod nazivom „ZA ŠKOLE KOJE SE VOLE“ objavljuje listu nevladinih organizacija koje nijesu dostavile urednu i potpunu prijavu, uz ukazivanje na utvrđene nedostatke koji se odnose na prijavu, odnosno potrebnu dokumentaciju.

Nevladina organizacija sa pomenute liste je, u roku od pet dana od dana objavljivanja liste, dužna da otkloni utvrđene nedostatke, a u slučaju da se utvrđeni nedostaci ne otklone u propisanom roku, prijava se odbacuje.

Tabelu možete preuzeti ovdje...Za skole koje se vole-tabela.xls

PR Služba Ministarstva prosvjete

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?