Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Kolašin: Pretresom pronađeni 21 štapin dinamita, municija i detonirajuće kapisle

Objavljeno: 11.06.2018. 15:41 Autor: UP
Službenici Uprave policije MUP-a – Odjeljenja bezbjednosti Kolašin su prilikom pretresa pronašli i oduzeli municiju, detonirajuće kapisle i štapine dinamita. Protiv osumnjičenog je podnijeta krivična prijava u redovnom potupku zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Naime, službenici OB Kolašin su, 08.06.2018. godine, postupajući na osnovu naredbe sudije za istragu Osnovnog suda u Kolašinu, izvršili pretsrea stana i drugih prostorija koje koriste V.V. (72) i R.V. (29), oba iz Kolašina. Prilikom pretresa policijski službenici su pronašli i oduzeli 72 komada municije kalibra 7,9mm, u ilegalnom posjedu, 63 detonirajuće kapisle i 21 štapin dinamita – amoneksa.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kolašinu koji je naložio da se protiv V.V. podnese krivična prijava zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?