Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Utvrđena lista nevladinih organizacija koje nijesu dostavile urednu i potpunu prijavu, odnosno potrebnu dokumentaciju na Javni konkurs „Podrška afirmaciji poljoprivrednih proizvoda na domaćem tržištu“

Objavljeno: 19.06.2018. 18:07 Autor: MPRR

Lista za dopunu dokumentacije.pdfNa osnovu 32g stav 2 Zakona o nevladinim organizacijama („Službeni list CG“, br. 39/11 i 37/17) Komisija za raspodjelu sredstava za finansiranje projekata i programa nevladinih organizacija u 2018. godini u oblasti poljoprivrede i ruralnog razvoja po Javnom konkursu „Podrška afirmaciji poljoprivrednih proizvoda na domaćem tržištu“ objavljuje listu nevladinih organizacija koje nijesu dostavile urednu i potpunu prijavu, uz ukazivanje na utvrđene nedostatke koji se odnose na prijavu, odnosno potrebnu dokumentaciju.

 

Nevladina organizacija sa liste je dužna da otkloni utvrđene nedostatke u roku od pet dana od dana objavljivanja liste, zaključno sa 26.06.2018. godine. Ukoliko se utvrđeni nedostaci ne otklone u propisanom roku, prijava se odbacuje.

 

Dopunu prijave poslati isključivo poštom, preporučenom pošiljkom, na sljedeću adresu:

 

Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja

Rimski trg 46, 81000 Podgorica

sa napomenom: NE OTVARATI – Dopuna prijave na Javni konkurs broj: 320-788/18-1 pod nazivom

„Podrška afirmaciji poljoprivrednih proizvoda na domaćem tržištu“

             

 

 

 

Listu možete preuzeti OVDJE

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?