Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Okrugli stolovi povodom javne rasprave o Nacrtu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o komunalnoj policiji

Objavljeno: 19.06.2018. 18:41 Autor: MJU

Ministarstvo javne uprave  organizuje okrugle stolove povodom javne rasprave o Nacrtu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o komunalnoj policiji.

Okrugli sto u Bijelom Polju održaće se 29. juna 2018. godine, sa početkom u 11:00 časova, sala Skupštine Opštine Bijelo Polje za opštine: Bijelo Polje, Kolašin, Mojkovac, Berane, Petnjica, Rožaje, Andrijevica, Plav, Pljevlja i Gusinje.

U Baru okrugli sto održaće se 3. jula 2018. godine, sa početkom u 11:00 časova, Velika sala Skupštine Opštine Bar za opštine: Bar, Ulcinj, Budva, Kotor, Tivat i Herceg Novi.

Okrugli sto povodom javne rasprave o Nacrtu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o komunalnoj policiji u Podgorici održaće se 10. jula 2018. godine, sa početkom 11:00 časova, Stara zgrada Vlade (Plenarna sala): za Glavni grad – Podgorica, Prijestonicu Cetinje, opštine Danilovgrad, Nikšić, Šavnik, Žabljak i Plužine.

Javna rasprava o tekstu Nacrta zakona o izmjenama i dopunama Zakona o komunalnoj policiji počela je 1. juna 2018. godine, objavljivanjem javnog poziva za učešće u raspravi, teksta Nacrta zakona sa obrazloženjem i Programa javne rasprave na internet stranici Ministarstva javne uprave i portalu e – uprave.

Ministarstvo javne uprave poziva zainteresovanu javnost da prisustvuje okruglim stolovima o Nacrtu zakona i uzme učešće u raspravi u cilju davanja doprinosa na unapređenju teksta Nacrta zakon o izmjenama i dopunama Zakona o komunalnoj policiji.

MINISTARSTVO JAVNE UPRAVE

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?