Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Danilovgrad: Osumnjičeni za krađu identifikovani i lišeni slobode u kratkom roku

Objavljeno: 20.06.2018. 20:13 Autor: UP
Službenici Uprave policije MUP-a – Odjeljenja bezbjednosti Danilovgrad su, preduzimjaući mjere i radnje u cilju rasvijetljavanja krivičnih djela iz oblasti imovinskih delikata, u kratkom roku rasvijetlili krivično djelo krađa i tom prilikom lišili slobode tri lica za koja se sumnja da su počinila ovo krivično djelo.

Naime, službenici OB Danilovgrad su, 19.06.2018. godine, rasvijetlili krivično djelo krađa počinjeno na štetu ugostiteljskog objekta „Jugoslavija“, a koji se nalazi na magistralnom putu Podgorica – Nikšić, u mjestu Plana, i tom prilikom identifikovali, locirali i lišili slobode G.G. (54), P.Ć. (39) i Ž.V. (52), sva lica iz Podgorice, zbog osnovane sumnje da su počinili ovo krivično djelo. Ono su, kako se sumnja, 18.06.2018. godine, iz navedenog ugostiteljskog objekta otuđili predmete u vrijednosti od 800 eura.

Službenici OB Danilovgrad su na osnovu operativnih saznanja pronašli otuđene predmete i vratili ih vlasniku.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se ova tri lica liše slobode i da mu se privedu uz poseban izvještaj kao dopunu krivične prijave prethodno podnijete protiv nepoznatih počinilaca, zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo krađa.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?