Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Šehović na 7. Ministarskom sastanku platforme za Zapadni Balkan o obrazovanju, nauci, istraživanju i inovacijama

Objavljeno: 25.06.2018. 15:07 Autor: PR služba Ministaratva prosvjete

Crnogorska delegacija koju predvodi ministar prosvjete dr Damir Šehović prisustvovaće 25. i 26. juna u Briselu 7. Ministarskom sastanku Platforme za Zapadni Balkan o obrazovanju, nauci, istraživanju i inovacijama koji organizuje Generalni direktorat za obrazovanje, mlade, sport i kulturu Evropske komisije.

Na sastanku će biti riječi o reformama u obrazovanju na Zapadnom Balkanu, o aktivnostima koje se organizuju u okviru Platforme, o EU angažmanu u okviru Nove Strategije za Zapadni Balkan, te automatskom priznavanju akademskih kvalifikacija na Zapadnom Balkanu.

Ministar Šehović će na sastanku predstaviti reformu obrazovanja u Crnoj Gori, a između ostalih, obratiće se i Temis Kristofidou, direktorica Generalnog direktorata za obrazovanje, mlade, sport i kulturu Evropske komisije, Tibor Navračić, evropski komesar za obrazovanje, kulturu i mlade, Goran Svilanović, generalni sekretar Savjeta za regionalnu saradnju i Karlos Moedas, evropski komesar za istraživanje i inovacije.

PR služba Ministarstva prosvjete

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?