Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Javni poziv za učešće u Javnoj raspravi o nacrtu Strategije razvoja mikro, malih i srednjih preduzeća u Crnoj Gori 2018-2022 godine, sa Okvirnim akcionim planom

Objavljeno: 25.06.2018. 19:45 Autor: Ministarstvo ekonomije
Na osnovu člana 11 Uredbe o postupku i načinu sprovođenja javne rasprave u u pripremi zakona (“Sl.list CG” broj 12/12), Ministarstvo ekonomije upućuje

J A V N I   P O Z I V

Organima, naučno istraživačkim ustanovama i ustanovama visokog obrazovanja, privrednim subjektima, nevladinim organizacijama, udruženjima, građanima i svim zainteresovanim subjektima (zainteresovana javnost) za učešće u javnoj raspravi o nacrtu Strategije razvoja mikro, malih i srednjih preduzeća u Crnoj Gori 2018-2022. godine, sa Okvirnim akcionim planom, u periodu od 25. juna do 16. jula 2018. godine.

Javna rasprava se sprovodi dostavljanjem predloga, sugestija i komentara u pisanom i elektronskom obliku, i organizovanjem okruglog stola.

Okrugli sto biće organizovan u Podgorici, 10. jula 2018. godine (mjesto i vrijeme biće naknadno objavljeni).

Učesnici javne rasprave se pozivaju da svoje predloge, sugestije i komentare dostave MInistarstvu ekonomije, putem elektronske pošte na e-mail adresu: ivana.zecevic@mek.gov.me ili poštom na adresu: Ministarstvo ekonomije, Direktorat za investicije, razvoj malih i srednjih preduzeća i upravljanje EU fondovima, Rimski trg 46, 81000 Podgorica, sa napomenom „Za javnu raspravu o nacrtu Strategije razvoja mikro, malih i srednjih preduzeća u Crnoj Gori 2018-2022. godine, sa Okvirnim akcionim planom“.

Javni poziv objavljuje se na internet stranici Ministarstva ekonomije i Portalu e-Uprave.

Ministarstvo ekonomije će sačiniti izvještaj o javnoj raspravi, koji će objaviti na svojoj internet stranici i Portalu e-Uprave, u roku od 7 dana od dana završetka javne rasprave.


Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?