Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Ministar Janović čestitao vaterpolistima: Trijumf u Budimpešti, osvijetlio put do Barselone

Objavljeno: 24.06.2018. 15:14 Autor: Ministarstvo sporta

Ministar sporta Nikola Janović, čestitao je vaterpolo reprezentaciji, selektoru Vladimiru Gojkoviću, stručnom štabu i rukovodstvu Vaterpolo i plivačkog saveza Crne Gore, titulu prvaka Svjetske lige koja će, uvjeren je, crnogorskim vaterpolistima osvijetliti put da iz Budimpešte, preko Taragone, ovog ljeta stignu i do evropske medalje u Barseloni. 
 
“Na ovom šampionatu nijeste znali za poraz, već ste hrabo, bez posustajanja, ostavili srce u bazenu i spektakularnim povratkom medju svjetske vaterpolo sile, pozlatili crnogorski vaterpolo još jednom medaljom, ovjekovječili ga uspjehom vrijednim poštovanja, a crnogorske građane, zaljubljenike u sport, još jednom usrećili i ispunili neizmjernim nacionalnim ponosom”- kazao je ministar Janović, poručujući im da su sportisti sa velikim snovima, a Crna Gora država sporta sa jakom vizijom, koja zna da cijeni uspjehe naših šampiona.

MINISTARSTVO SPORTA

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?