Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Delegacija Direktorata za ljudske resurse u posjeti Nacionalnoj gardi države Mejn

Objavljeno: 28.06.2018. 15:21 Autor: mod

Delegacija Ministarstva odbrane na čelu sa generalnim direktorom Direktorata za ljudske resurse, Mihailom Volkovim, boravi u posjeti Nacionalnoj gardi države Mejn (SAD).

Cilj posjete je razmjena iskustava iz oblasti ljudskih resursa, sa težištem na politiku koja se tiče veterana, rezervnog sastava, programa za mlade, kao i ostalih segmenata bitnih za razvoj ljudskih resursa.

Volkov se susreo sa komandantom Nacionalne garde, brigadnim generalom Daglasom Farnemom (Douglas A. Farnham) i zahvalio na pruženoj podršci Ministarstvu odbrane i dosadašnjoj uspješnoj saradnji kroz Državni partnerski program (State Partnership Program).

Delegacija Ministarstva odbrane je predstavnike Odjeljenja za ljudske resurse Nacionalne garde, na čelu sa direktorom, pukovnikom Ričardom Darvoom (Richard Darveau), upoznala sa aktivnostima iz oblasti ljudskih resursa, sa posebnim akcentom na podmlađivanje kadra i budućim pravcima razvoja ljudskih resursa.

Usaglašeno je da u narednom periodu fokus saradnje u oblasti ljudskih resursa bude rezervni sastav i dobrovoljno služenje vojnog roka.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?