Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Janović čestitao sportistima nastup na MI: Svaka medalja za Crnu Goru, zlata vrijedna

Objavljeno: 01.07.2018. 14:19 Autor: Ministarstvo sporta
Podgorica, 01. jul 2018. - Ministar sporta Nikola Janović, čestitao je crnogorskom timu odvažan i uspješan nastup na 18. Mediteranskim igrama kojim su, kako je poručio, potvrdili status naših uzornih sportista i na dostojanstven način reprezentovali crnogorski sport i državu Crnu Goru. 

“Svaka medalja osvojena za Crnu Goru, zlata je vrijedna i zato smo ponosni na srebrno bronzani niz odličja, kojima su crnogorski sportisti krunisali nastup na ovogodišnjim Mediteranskim igrama. Čestitke rukometašicama i karatiskinji Ani Drašković za srebro, vaterpolistima i Marini Raković za bronzu. Novi Zakon o sportu, pomoći će nam da još više afirmišemo vaše reprezentativne rezultate, kojima doprinosite promociji Crne Gore, kao države vrhunskih sportista, medju kojima, kako je naveo Janović, titulu najboljih nose i naši mladi sportisti, koji su nastupom na Mediteranskim igrama, u karateu, jedrenju, džudou, boćanju, atletici, plivanju, rukometu i vaterpolu, dokazali, da su dorasli velikim sportskim takmičenjima koja im predstoje”.

Ministar sporta, uputio je srdačne čestitke i Crnogorskom olimpijskom komitetu, koji je u španskoj Taragoni, predvodio crnogorski nacionalni tim.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?