Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

NAJAVA: Panel debata - PREGOVORI SA EU: NEKAD I SAD

Objavljeno: 03.07.2018. 16:35 Autor: KEI
Kancelarija za evropske integracije Crne Gore, u saradnji sa Crnogorskom panevropskom unijom, povodom obilježavanja šest godina od početka pristupnih pregovora Crne Gore s Evropskom unijom organizuje panel debatu: „Pregovori sa EU: nekad i sad“.

Na panelu će govoriti glavni pregovarač za vođenje pregovora o pristupanju Crne Gore EU Aleksandar Drljević, šefica Pregovaračkog tima za vođenje pregovora o pristupanju Republike Srbije Evropskoj uniji prof. dr Tanja Miščević i ambasador Republike Hrvatske u Crnoj Gori Veselko Grubišić.

Moderatorka panela će biti predsjednica Crnogorske panevropske unije. prof. dr Gordana Đurović.

Skup će biti prilika za razmjenu mišljenja o iskustvima Crne Gore, Hrvatske i Srbije u pristupnim pregovorima, aktuelnoj situaciji u EU, kao i evropskoj perspektivi Zapadnog Balkana.

Panel će se održati u srijedu, 4. jula 2018, s početkom u 11:30 sati, u svečanoj sali Sportsko-kulturnog centra Univerziteta Crne Gore (ul. Baku br. 1).

Panel debata se organizuje u okviru projekta “EU4ME” koji finansira Evropska unija, a sprovodi UNDP.

Pozivamo medije da isprate događaj.

SEKTOR ZA INFORMISANJE JAVNOSTI O EU I PROCESU PRISTUPANJA EU
GENERALNI SEKRETARIJAT VLADE CRNE GORE

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?