Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Nikšić: Tokom juna rasvijetljeno osam krivičnih djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta; osumnjičeno šest lica

Objavljeno: 03.07.2018. 17:24 Autor: UP
Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Nikšić su, preduzimajući intenzivne aktivnosti na rasvjetljavanju krivičnih djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta, tokom juna rasvijetlili osam ovih krivičnih djela – tri teške krađe a u vezi jedne od njih i tešku krađu putem pomaganja kao i četiri krađe. Za izvršenje ovih krivičnih djela osumnjičeno je šest lica – F.M. (25), I.R. (25), A.V. (35), N.M. (35), V.K. (24) i R.R. (24), svi iz Nikšića, od kojih su četiri privedena nadležnom tužiocu uz krivičnu prijavu, dok su protiv dva lica krivične prijave podnesene u redovnom postupku.

Krivična djela koja su rasvijetljena počinjena su na području Nikšića i to uglavnom u prethodnih mjesec i po dana odnosno sva osim jednog krivičnog djela izvršena su u periodu od 19. maja do 28. juna ove godine, dok je jedno krivično djelo izvršeno 07. avgusta prošle godine.

U ovim krivičnim djelima otuđeni su kombi vozilo „Mercedes Sprinter“ kao i otpadni bakar koji je vrijedan 3.250 eura a koji su policijski službenici pronašli, a otuđeni su još i novac, lap top, DVD, alat, gorivo, kazan, ikona i luster stari preko 200 godina, prehrambeni proizvodi i mobilni telefon.

Jedno od osumnjičenih lica se već nalazi u ZIKS-u zbog drugog krivičnog djela. Među osumnjičenima je pet osoba muškog i jedno ženskog pola.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?