Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Ministarka Damjanović na JRC radionici “Spremnost za ulaganja u inovativne projekte u Jugoistočnoj Evropi“ u Zagrebu

Objavljeno: 03.07.2018. 16:46 Autor: Ministarstvo nauke
Udruženi istraživački centar (Joint Research Centre – JRC) u saradnji sa Fakultetom mašinstva i brodogradnje Univerziteta u Zagrebu, Centrom za tehnološki transfer i Hrvatskom agencijom za mala i srednja preduzeća, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) organizuje radionicu na temu “Spremnost za ulaganja u inovativne projekte u Jugoistočnoj Evropi“, 04-05.jula 2018. godine u Zagrebu (Hrvatska).

Cilj radionice je razmjena najboljih praksi kada je u pitanju podrška inovativnim projektima u regionu Jugoistočne Evrope. Ovom prilikom biće predstavljene razne inicijative na nivou politika, različiti programi i instrumenti podrške, kao i aktivnosti na podizanju kapaciteta, ali i konkretni primjeri i iskustva korisnika. 

Radionica će okupiti donosioce odluka za oblast naučnoistraživačke i inovativne djelatnosti, predstavnike akademskog i naučnoistraživačkog sektora, predstavnike centara za tehnološki transfer, predstavnike privrednih komora, start-up zajednicu i preduzetnike.

Ministarka nauke, dr Sanja Damjanović, će u pozdravnom govoru prvog dana održavanja radionice predstaviti Međunarodni institut za održive tehnologije na prostoru Jugoistočne Evrope(SEEIIST), a biće predstavljeni i inovativni programi, projekti i inicijative Crne Gore.

Više informacija o radionici, kao i Nacrt agende, možete pogledati na sljedećem linku: 


MINISTARSTVO NAUKE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?