Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Podgorica: U kratkom roku lišen slobode osumnjičeni da je počinio KD razbojništvo na način što je od taksiste uz prijetnju pištoljem otuđio taksi vozilo

Objavljeno: 03.07.2018. 20:49 Autor: UP
Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica su juče, u kratkom roku, lišili slobode M.M. (29) iz Podgorice, zbog sumnje da je istog dana, neposredno prije prijavljivanja, počinio krivično djelo razbojništvo, na štetu D.Š. iz Podgorice, taksiste zaposlenog u jednom taksi udruženju.

Sumnja se da je M.M. juče, 02. jula 2018. godine, u ranim jutarnjim časovima, ušao u taksi vozilo, marke „VW Golf Plus“, navodno radi taksi usluge, te da je dolaskom na traženu lokaciju, u Skopskoj ulici u Podgorici, izvadio i repetirao pištolj koji je prislonio taksisti D.Š. na grudi zahtijevajući od njega da mu da novac, na što mu je D.Š. rekao da nema novca, te je M.M. potom od D.Š. i dalje prijeteći pištoljem tražio da izađe iz taksi vozila. D.Š. je izašao iz vozila a M.M. se, sumnja se, udaljio upravljajući taksi vozilom u pravcu Vranjskih njiva gdje se nije zaustavio na policijski znak stop patrole koja je pokušala da ga zaustavi. Nakon toga u potjeru su se uključile tri patrole koje su M.M. koji je bježao upravljajući taksi vozilom sustigle u mjestu Donji Crnci gdje su ga policijski službenici lišili slobode.

Osumnjičeni M.M. će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom državnom tužiocu u VDT u Podgorici. Vozilo je vraćeno vlasniku.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?