Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Predstavnici Ministarstva poljoprivrede i Uprave za šume obićiće lokaciju na kojoj se realizuje pilot projekat prodaje drvnih sortimenata po novom modelu

Objavljeno: 03.07.2018. 22:27 Autor: MPRR

Predstavnici Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja i Uprave za šume, u srijedu, 4. jula,  obići će jedan od lokaliteta na kome će uskoro otpočeti aukcijska prodaja drvnih sortimenata na šumskom putu, u okviru pilot projekta koji se realizuje kroz aktivnosti na definisanju novog koncepta upravljanja šumama u Crnoj Gori.

Generalni direktor Direktorata za šumarstvo i drvnu industriju Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja Adem Fetić i direktor Uprave za šume Nusret Kalač, sa saradnicima, obićiće stovarište drvnih sortimenata u šumi, u gazdinskoj jedinici Donji Šaranci, na Njegovuđi, u opštini Žabljak.

Tom prilikom, predstavnici Ministarstva i Uprave za šume sagledaće način klasiranja drvnih sortimenata koji je predviđen novim konceptom prodaje drvnih sortimenata, a koji treba da zamijeni dosadašnji model davanja šuma na korišćenje prodajom drveta u dubećem stanju.

Pozivamo zainteresovane predstavnike medija da isprate ovu aktivnost, sa početkom u 11,00h.

PR Služba Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?