Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Sjutra u 11,00 časova počinje akcija „Helikopter" / izjave za javnost i snimanje iz vazduha

Objavljeno: 04.07.2018. 14:25 Autor: UP
Obavještavamo vas da će sjutra, u četvrtak 05. jula 2018. godine, Uprava policije MUP-a – Sektor policije opšte nadležnosti, Odsjek za bezbjednost drumskog saobraćaja u 11,00 časova otpočeti realizaciju akcije „Helikopter" – nadzor drumskog saobraćaja iz vazduha.

Helikopter će, u 11,00 časova, poletjeti sa heliodroma Kliničkog centra Crne Gore u Podgorici.

Izjavu za javnost će na helidromu dati pomoćnik direktora Uprave policije za Sektor policije opšte nadležnosti i rukovodilac Štaba Operativne akcije „Ljeto 2018“ Nikola Janjušević.

Za TV snimatelje i fotoreportere svih medija koji budu zainteresovani za praćenje ovog događaja biće obezbijeđeno mjesto u helikopteru, kako bi bili u prilici da iz vazduha snime i fotografišu tok ove akcije.

Akcija „Helikopter“ će se sprovoditi do kraja ljetnje turističke sezone, u sklopu rada Štaba Operativne akcije „Ljeto 2018“, kako bi se pružila podrška saobraćajnim patrolama u održavanju povoljnog stanja bezbjednosti saobraćaja na putevima kao i sveukupnim aktivnostima koje Štab realizuje.

Pozivamo vas da medijski ispratite ovaj događaj.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?