Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Cetinje: Krivične prijave protiv tri lica zbog sumnje da su počinila tri krivična djela

Objavljeno: 05.07.2018. 20:05 Autor: UP
Službenici Uprave policije MUP-a – Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, rasvijetlili tri krivična djela i tom prilikom protiv tri lica, od kojih je jedno bezbjednosno interesantno lice, nadležnom tužilaštvu podnijeli krivične prijave.

Naime, službenici OB Cetinje su nadležnom tužiocu podniijeli krivičnu prijavu protiv bezbjednosno interesantnog lica M.A. (22) iz Cetinja, zbog postojanja osnovane sumlje da je počinio krivično djelo krađa. On je, kako se sumnja, ovo krivično djelo počinio na način što je, 31.05.2016. godine oko 22,00 časova, iz otvorenog vozila koje je u vlasništvu B.V. iz Cetinja, otuđio mobilni telefon marke „Samsung Galaxy J1“.

Nadalje, službenici cetinjske policije su nadležnom tužiocu podnijeli krivičnu prijavu protiv V.Č. (48) iz Cetinja, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. Policijski službenici su postupajući na osnovu operativnih saznanja u martu ove godine izvršili pretres kuće i tom prilikom pronašli i oduzeli municiju.

Takođe, službenici OB Cetinje su rasvijetlili krvično djelo krađa i tom prilikom nadležnom tužiocu podnijeli krivičnu prijavu protiv S.M. (58) iz Cetinja, zbog osnovane sumnje da je počinio ovo krivično djelo. On je, kako se sumnja, ovo krivično djelo počinio na način što je, 16.06.2018. godine oko 16,35 časova, otuđio veću količinu saobraćajnih graničnika koji su postavljeni duž regionalnog puta Cetinje – Njeguši.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?