Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Raspisan oglas za prijem 60 lica za službu u Vojsci Crne Gore

Objavljeno: 09.07.2018. 19:53 Autor: mod
Ministarstvo odbrane je, u okviru politike podmlađivanja i daljeg jačanja kvaliteta vojničkog kadra, raspisalo danas javni oglas za prijem 60 lica za službu u Vojsci Crne Gore u svojstvu vojnika i vojnikinja po ugovoru, na određeno vrijeme u trajanju od 12 mjeseci.

Raspisan je oglas za 46 mjesta u Pješadijskom bataljonu i 14 u Mornarici Vojske Crne Gore.

Ugovor o službi u Vojsci zaključuje se na period od godinu, sa mogućnošću da se naredni može zaključiti na period od tri godine.

Kandidati koji budu primljeni u službu u Vojsci, obavezni su da uspješno završe osnovnu vojničku i obuku za samostalno vršenje formacijske dužnosti.

Za lica koja ispune uslove oglasa, Ministarstvo odbrane će organizovati provjeru fizičkih i zdravstvenih sposobnosti kandidata, bezbjednosnu provjeru i intervju.

Oglas će biti otvoren 15 dana od dana objavljivanja.

Detalji o traženim formacijskim mjestima, opštii posebni uslovi za kandidate, način prijavljivanja sa prijavnim formularom, kao i podaci o potrebnoj dokumentaciji,navedeni su u tekstu oglasa koji je danas objavljen u dnevnim listovima Dan i Dnevne novine, kao i na sajtu Ministarstva (www.odbrana.gov.me/biblioteka/konkursi).

Prethodni oglas za prijem vojnika i vojnikinja po ugovoru Ministarstvo odbrane je raspisalo 3. novembra 2017. godine. Tom prilikom, primljeno je 54 vojnika i vojnikinje koji su početkom februara počeli obuku.

Više informacija u vezi javnog oglasa može se dobiti i putem telefona, broj 020/483-405, radnim danima od 07,00 do 15,00 časova.


Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?