Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Javni poziv za predlaganje predstavnika NVO u radnom tijelu za izradu Strategije informisanja javnosti o pristupanju Crne Gore EU 2019-2022.

Objavljeno: 10.07.2018. 16:16 Autor: KEI
Sektor za informisanje javnosti o Evropskoj uniji i procesu pristupanja Evropskoj uniji Generalnog sekretarijata Vlade Crne Gore poziva nevladine organizacije koje se bave informisanjem javnosti o Evropskoj uniji i pristupanju Crne Gore EU, kao i izradom strategijskih dokumenata, da dostave predloge za izbor dva predstavnika/ce u sastav radne grupe za izradu Strategije informisanja javnosti o pritupanju Crne Gore EU 2019-2022.

Nevladina organizacija koja ispunjava navedene uslove dostavlja Sektoru za informisanje javnosti o Evropskoj uniji i procesu pristupanja Evropskoj uniji Generalnog sekretarijata Vlade predlog predstavnika u radnom tijelu potpisan od strane lica ovlašćenog za zastupanje i potvrđen pečatom nevladine organizacije, sa potrebnom dokumentacijom, u roku od deset dana od dana objavljivanja javnog poziva - do 20. jula 2018. godine.

Predlog se podnosi na propisanom obrascu koji možete preuzeti ovdje.

Dokumentacija po javnom pozivu dostavlja se arhivi Sektora za informisanje javnosti o Evropskoj uniji i procesu pristupanja Evropskoj uniji Generalnog sekretarijata Vlade Crne Gore, na adresu:
Bulevar revolucije br. 15, 81000 Podgorica, sa napomenom: „Predlaganje kandidata za člana Radne grupe za izradu Strategije informisanja javnosti o pritupanju Crne Gore EU 2019-2022.

Eventualna pitanja oko postupka predlaganja kandidata za člana Radne grupe mogu se dostaviti na elektronsku adresu svetlana.pesic@mep.gov.me.

Tekst javnog poziva možete preuzeti ovdje.

GENERALNI SEKRETARIJAT VLADE
SEKTOR ZA INFORMISANJE JAVNOSTI O EVROPSKOJ UNIJI I PROCESU PRISTUPANJA EVROPSKOJ UNIJI
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?