Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

NAJAVA: Završna konferencija povodom IPA 2014 Projekta ,,Podrška procjeni makroekonomskog uticaja strukturnih reformi“

Objavljeno: 11.07.2018. 19:58 Autor: Ministarstvo finansija
Završna konferencija povodom IPA 2014 Projekta ,, Podrška procjeni makroekonomskog uticaja strukturnih reformi“ održaće se sjutra, 12. jula  sa početkom u 09:00 časova u staroj zgradi Vlade. Uvodna izlaganja imaće generalna direktorica Direktorata za ekonomsku politiku i razvoj u Ministarstvu finansija, mr Iva Vuković i šef sektora za saradnju u Delegaciji Evropske unije u Crnoj Gori, Hermann Spitz.

Nakon uvodnih izlaganja ključni eksperti u projektu, Ralitsa Ganeva i Kaloyan Ganev predstaviće glavne rezultate projekta.

Partneri u okviru projekta su: Ministarstvo finansija, predstavnici linijskih ministarstava, Evropska komisija i Delegacija Evropske unije u Crnoj Gori. 

Cilj projekta bio je unapređenje projekcija makroekonomskih indikatora koji predstavljaju osnovu za projekcije javnih finansija i izradu Zakona o budžetu, kao i drugih značajnih strateških dokumenata, a istovremeno će biti ispunjeno i poglavlje III EU Direktive 2011/85 koje se odnosi na prognoze.

Agendu konferencije možete preuzeti ovdje: 


PR SLUŽBA
MINISTARSTVA FINANSIJA

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?