Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Lista kandidata/kinja koji/e su predloženi/ne za člana/icu radne grupe za izradu Nacionalnog plana akcije za djecu 2019-2023

Objavljeno: 16.07.2018. 16:11 Autor: mrss
Na osnovu člana 13 Uredbe o načinu i postupku ostvarivanja saradnje organa državne uprave i nevladinih organizacija („Službeni list CG”, broj 07/12), Ministarstvo rada i socijalnog staranja objavljuje 


Lista kandidata/kinja

koji/e su predloženi/ne za člana/icu radne grupe za izradu Nacionalnog plana akcije za djecu 2019-2023

Na osnovu javnog poziva upućenog nevladinim organizacijama za predlaganje kandidata/kinje za člana/icu radne grupe za izradu Nacionalnog plana akcije za djecu 2019-2023 koji je objavljen dana 03.07.2018. godine na internet stranici Ministarstva rada i socijalnog staranja i portalu e-uprave na adresu ovog državnog organa dostavljen je sljedeći prijedlog:

1. Lepa Žunjić, Koordinator programa u NVO Roditelji, predložena od NVO Roditelji, Podgorica

U skladu sa članom 14 Uredbe o načinu i postupku ostvarivanja saradnje organa državne uprave i nevladinih organizacija, Ministarstvo rada i socijalnog staranja će, u roku od pet dana od dana objavljivanja ove Liste, donijeti odluku o izboru kandidata/kinje.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?