Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Javni poziv za konsultovanje zainteresovane javnosti u početnoj fazi pripreme Zakona o državnim nagradama

Objavljeno: 17.07.2018. 19:22 Autor: MKU
Na osnovu člana 12 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija ("Službeni list CG", broj 41/18), Ministarstvo kulture objavljuje



JAVNI POZIV ZA KONSULTOVANJE ZAINTERESOVANE JAVNOSTI
U POČETNOJ FAZI PRIPREME ZAKONA O DRŽAVNIM NAGRADAMA




Ministarstvo kulture, u skladu s Programom rada Vlade Crne Gore za 2018. godinu, priprema Predlog zakona o državnim nagradama. Tim povodom Ministarstvo kulture poziva zainteresovanu javnost: organe, organizacije, udruženja i pojedince da dostave inicijative, predloge, sugestije i komentare u vezi sa državnim nagradama.

Kratko obrazloženje razloga za donošenje zakona: Zakonom o državnim nagradama preciznije će se utvrditi broj državnih nagrada, kriterijumi za dodjelu i dinamika dodjele državnih nagrada, kao i druga pitanja od značaja za normativno uređenje ove oblasti.

Lice zaduženo za koordinaciju konsultovanja zainteresovane javnosti: Dragoljub Janković

Rok i način dostavljanja: Inicijative, predlozi, sugestije i komentari dostavljaju se u roku od 15 dana od dana objavljivanja ovog javnog poziva, u pisanom obliku na adresu Ministarstva kulture: Njegoševa bb, Cetinje, i elektronskom obliku na adresu: dragoljub.jankovic@mku.gov.me
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?