Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Delegacija TUBITAK-a u posjeti Ministarstvu nauke

Objavljeno: 19.07.2018. 15:00 Autor: Ministarstvo nauke
Delegacija Naučno-tehnološko istraživačkog savjeta Republike Turske (TUBITAK), u sastavu Alpaslan Mete KARACA, Direktor Departmana za bilateralnu i multilateralnu saradnju i Burcu KAPTAN, savjetnica za naučne programe, boraviće u posjeti Ministarstvu nauke u ponedjeljak, 23. jula 2018. godine.

Posjeta se realizuje sa ciljem sagledavanja mogućnosti za unaprijeđenje bilateralne saradnje u oblasti nauke, istraživanja i inovacija između dvije zemlje, sa posebnim fokusom na predstojeće objavljivanje zajedničkog Konkursa za bilateralne naučne projekte.

Podsjetimo, bilateralna naučna saradnja između Crne Gore i Republike Turske realizuje se na osnovu Sporazuma između Vlade Crne Gore i Vlade Republike Turske o naučnoj i tehnološkoj saradnji koji je potpisan u Ankari, 12. aprila 2013. godine kao i Protokola o saradnji u oblasti nauke i tehnologije između Ministarstva nauke Crne Gore i Naučno-tehnološko istraživačkog savjeta Republike Turske (TUBITAK).
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?