Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Javni poziv nevladinim organizacijama

Objavljeno: 20.07.2018. 20:51 Autor: mod
U skladu sa članom 12 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija („Sl. List Crne Gore“, broj 41/18), a u vezi sa članom 32a stav 2 Zakona o nevladinim organizacijama („Sl.list CG“, br. 39/11 i 37/17), Ministarstvo odbrane objavljuje
JAVNI POZIV

Zainteresovanim nevladinim organizacijama za konsultacije u cilju pripreme Sektorske analize za utvrđivanje prijedloga prioritetnih oblasti od javnog interesa i potrebnih sredstava za finansiranje projekata i programa nevladinih organizacija u oblasti odbrane, u 2019. godini.
Ministarstvo odbrane će tim povodom održati konsultativni sastanak sa zainteresovanim nevladinim organizacijama koje djeluju u oblasti odbrane i edukacije mladih, u ponedjeljak, 30. jula 2018. godine, sa početkom u 10.00 časova, u Multimedijalnoj sali Ministarstva odbrane.

Konsultacijama može prisustvovati po jedan predstavnik nevladinih organizacija.
Prisustvo predstavnika nevladine organizacije konsultativnom sastanku potrebno je prijaviti najkasnije do petka, 27. jula 2018. godine, do 12 časova.
Pored navedenog, nevladine organizacije mogu svoje komentare i sugestije na nacrt Sektorske analize dostaviti najkasnije do 3. avgusta 2018. godine do 12 časova, na e-mail adresu: draga.djurdjic@mod.gov.me.

Tekst nacrta Sektorske analize možete preuzeti: Nacrt Sektorske analize
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?