Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Izvještaj o sprovedenoj javnoj raspravi o tekstu Nacrta zakona o izmjenama i dopunama Zakona o zaštiti kulturnih dobara

Objavljeno: 23.07.2018. 20:45 Autor: Ministarstvo kulture
U skladu sa Uredbom o postupku i načinu sprovođenja javne rasprave u pripremi zakona, Ministarstvo kulture dalo je na javnu raspravu 30. maja 2018. godine, Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o zaštiti kulturnih dobara.

Ministarstvo kulture uputilo je javni poziv građanima, naučnoj i stručnoj javnosti, državnim organima, političkim strankama, nevladinim organizacijama, međunarodnim organizacijama, medijima i svim drugim zainteresovanim licima, organizacijama i zajednicama, da se uključe u javnu raspravu i daju svoj doprinos u razmatranju Nacrta zakona o izmjenama i dopunama Zakona o zaštiti kulturnih dobara, koji su se mogli dostaviti u roku od 44 dana od dana objavljivanja javnog poziva na internet stranici Ministarstva kulture, portalu e-uprave i Dnevnom listu „Pobjeda“.

Pored teksta Nacrta zakona o izmjenama i dopunama Zakona o zaštiti kulturnih dobara, na internet stranici Ministarstva kulture, portalu e-uprave i Dnevnom listu „Pobjeda“, objavljen je program javne rasprave i ostavljena e-mail adresa za dostavljanje prijedloga, sugestija i komentara, koji su se mogli dostaviti na mail kabinet.kultura@mku.gov.me, ili na adresu Ministarstva, Njegoševa bb, Cetinje.

Javna rasprava, u trajanju od 44 dana od dana objavljivanja javnog poziva, zaključena je 12. jula 2018. godine.

Izvještaj o sprovedenoj javnoj raspravi o tekstu Nacrta zakona o izmjenama i dopunama Zakona o zaštiti kulturnih dobara možete preuzeti ovdje.


Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?