Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Lista NVO koje nijesu dostavile urednu i potpunu prijavu

Objavljeno: 23.07.2018. 13:12 Autor: Ministarstvo zdravlja
Obavještenje o rezultatima prvog kruga odabira primljenih prijava za Javni poziv za prijavu projekata/programa „Podrška preventivnim servisima i drugim preventivnim servisima i drugim prioritetnim aktivnostima u oblasti HIV/AIDS-a u skladu sa Nacionalnom strategijom za borbu protiv HIV/AIDS-a 2015-2020“

Lista NVO koje nijesu dostavile urednu i potpunu prijavu sa utvrđenim nedostacima:

1. NVO “Plavi čuperak” - Pijava ne sadrži fotokopiju ugovora o realizovanom projektu u oblasti HIV/AIDS-a i zvaničnog izvještaja prema donatoru o realizaciji projekta, niti za člana/osnivača NVO fotokopiju ugovora o angažmanu tog lica na projektu. vezano za oblast HIV/AIDS-a.

2. NVO „4 Life“ - Prijava ne sadrži fotokopiju ugovora o realizovanom projektu u oblasti HIV/AIDS-a i zvaničnog izvještaja prema donatoru o realizaciji projekta, niti za člana/osnivača NVO fotokopiju ugovora o angažmanu tog lica na projektu vezano za oblast HIV/AIDS-a.

3. NVO „Ona“ - Prijava ne sadrži fotokopiju ugovora o realizovanom projektu u oblasti HIV/AIDS-a i zvaničnog izvještaja prema donatoru o realizaciji projekta, niti za člana/osnivača NVO fotokopiju ugovora o angažmanu tog lica na projektu vezano za oblast HIV/AIDS-a.

4. NVO „Institut za obrazovnu i socijalnu politiku“ - prijava ne sadrži fotokopiju ugovora o realizovanom projektu u oblasti HIV/AIDS-a i zvaničnog izvještaja prema donatoru o realizaciji projekta, niti za člana/osnivača NVO fotokopiju ugovora o angažmanu tog lica na projektu vezano za oblast HIV/AIDS-a.

5. NVO „Grupa za razvoj i unapređenje sporta – GRUS“ - Prijava ne sadrži fotokopiju ugovora o realizovanom projektu u oblasti HIV/AIDS-a i zvaničnog izvještaja prema donatoru o realizaciji projekta, niti za člana/osnivača NVO fotokopiju ugovora o angažmanu tog lica na projektu vezano za oblast HIV/AIDS-a.

6. NVO „Đakomo Adriatic“ - Prijava ne sadrži fotokopiju ugovora o realizovanom projektu u oblasti HIV/AIDS-a i zvaničnog izvještaja prema donatoru o realizaciji projekta, niti za člana/osnivača NVO fotokopiju ugovora o angažmanu tog lica na projektu vezano za oblast HIV/AIDS-a.

ROK ZA DOSTAVLJANJE NAVEDENE DOKUMENTACIJE JE 5 DANA
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?