Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Održava se javna tribina u okviru Javne rasprave o Predlogu strategije zaštite od radona s Akcionim planom za period 2019-2023. godine

Objavljeno: 24.07.2018. 20:48 Autor: Ministarstvo održivog razvoja i turizma

Javna tribina u okviru Javne rasprave o Predlogu strategije zaštite od radona s Akcionim planom za period 2019-2023. održava se sjutra 25. jula u Ministarstvu održivog razvoja i turizma, u 10.00 časova (multimedijalna sala na prizemlju).

Na javnoj tribini govoriće službenice Direktorata za životnu sredinu Ministarstva održivog razvoja i turizma, Tamara Đurović i Nataša Bjelica koje su ujedno bile i članice Radne grupe koja je radila na izradi Predloga strategije zaštite od radona s Akcionim planom za period 2019-2023.

Javna rasprava počela je 18. juna i trajaće do 28. jula ove godine, te ovim putem još jednom pozivamo građane, stručne i naučne institucije, državne organe, strukovna udruženja, nevladine organizacije, medije i druge zainteresovane organizacije i zajednice da prisustvuju ovoj tribini i na taj način daju svoje predloge, primjedbe i sugestije na tekst Predloga strategije zaštite od radona s Akcionim planom za period 2019-2023.

 

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?