Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Javni poziv nevladinim organizacijama-Sektorska analize za utvrđivanje prijedloga prioritetnih oblasti od javnog interesa i potrebnih sredstava za finansiranje projekata i programa nevladinih organizacija u oblasti društvene brige o mladima u 2019. godini

Objavljeno: 24.07.2018. 20:59 Autor: Ministarstvo sporta

U skladu sa članom 12 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija („Sl. List Crne Gore“, broj 41/18), a u vezi sa članom 32a stav 2 Zakona o nevladinim organizacijama („Sl.list CG“, br. 39/11 i 37/17), Ministarstvo sporta objavljuje

JAVNI POZIV

Zainteresovanim nevladinim organizacijama za konsultacije u cilju pripreme Sektorske analize za utvrđivanje prijedloga prioritetnih oblasti od javnog interesa i potrebnih sredstava za finansiranje projekata i programa nevladinih organizacija u oblasti društvene brige o mladima u 2019. godini.

Nevladine organizacije svoje komentare i sugestije na nacrt Sektorske analize mogu dostaviti u word formatu najkasnije do 8. avgusta 2018. godine, na e-mail adresu: danijela.vujosevic@ms.gov.me i ms@ms.gov.me.

Tekst nacrta Sektorske analize možete preuzeti ovdje.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?