Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Javni poziv za predlaganje predstavnika nevladine organizacije za članstvo u Partnerskom savjetu za regionalni razvoj

Objavljeno: 24.07.2018. 13:15 Autor: Ministarstvo ekonomije
Na osnovu Uredbe o načinu i postupku ostvarivanja saradnje organa državne uprave inevladinih organizacija Ministarstvo ekonomije upućuje Javni poziv nevladinim organizacijama za predlaganje kandidata za člana Partnerskog savjeta za regionalni razvoj. 

Parnterski savjet formira se u skladu sa Zakonom o regionalnom razvoju, sa ciljem praćenja i unaprjeđivanja regionalnog razvoja Crne Gore, a zadaci ovog tijla su:

1) da prati stanje u oblasti regionalnog razvoja i daje preporuke za preduzimanje mjera za unaprjeđivanje regionalnog razvoja Crne Gore; 
2) daje mišljenje na nacrt Strategije; 
3) daje preporuke za utvrĎivanje prioriteta u realizaciji razvojnih projekata; 
4) sagledava efekte primjene politike regionalnog razvoja; 
5) donosi poslovnik o svom radu; 
6) vrši i druge poslove u skladu sa zakonom. 

Propisani obrazac za predlaganje kandidata sa potrebnim prilozima, dostavlja se u prostorijama Ministarstva ekonomije, radnim danima od 7 do 15 časova na adresu: VLADA CRNE GORE, Ministarstvo ekonomije, Rimski trg br. 46, 81 000 Podgorica, sa napomenom: "Predlaganje kandidata za člana Partnerskog savjeta za regionalni razvoj".

Eventualna pitanja oko postupka predlaganja kandidata za člana Partnerskog savjeta za regionalni razvoj, mogu se dostaviti elektronskim putem, na adresu: milena.jovetic@mek.gov.me

Javni poziv otvoren je 10 dana od dana objavljivanja Javnog poziva, tj. do 03.08.2018. godine.

Prilozi:



Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?