Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Cetinje: Slobode lišena dva lica zbog KD nasilničko ponašanje; jedno od njih zadobilo teške tjelesne povrede

Objavljeno: 25.07.2018. 19:49 Autor: UP
Službenici Uprave policije MUP-a – Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, lišili slobode dva lica osumnjičena da su počinila krivično djelo nasilničko ponašanje, a jedno od ova dva lica i za krivično djelo teška tjelesna povreda.

Naime, službenici OB Cetinje su lišili slobode M.V. (59) i V.P. (44), obojica iz Cetinja, zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djeo nasilničko ponašanje, a M.V. i zbog sumnje da je počinio krivično djelo teška tjelesna povreda. Oni su, kako se sumnja, nakon što su se sastali u mjestu Čevo, prvo imali verbalni sukob a potom i fizički, na način što je M.V. zadao V.P. više udaraca tupim predmetom u predjelu ruku i glave, nanoseći mu tom prilikom teške tjelesne povrede, koje su konstatovane u Jedinici HMP u Cetinju.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Cetinju koji je naložio da se M.V. i V.P. liše slobode i da mu se privedu uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo nasilničko ponašanje, a da se protiv M.V. podnese i krivična prijava zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teška tjelesna povreda.

Nakon saslušanja kod tužioca, ovim licima je određen pritvor i oni su sprovedeni u ZIKS.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?