Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

OBAVJEŠTENJE: Lista kandidata/tkinja nevladinih organizacija za učešće u Radnoj grupi za izradu Strategije informisanja javnosti o pristupanju Crne Gore EU 2019-2022

Objavljeno: 25.07.2018. 20:02 Autor: KEI
Na osnovu Javnog poziva koji je Sektor za informisanje javnosti o Evropskoj uniji i procesu pristupanja Evropskoj uniji Generalnog sekretarijata Vlade Crne Gore objavio 10. jula 2018, za predlaganje dva predstavnika/ce u sastav radne grupe za izradu Strategije informisanja javnosti o pristupanju Crne Gore EU 2019-2022, a u skladu sa članom 3 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija (“Službeni list CG”, br. 41/18), Sektor za informisanje javnosti o Evropskoj uniji i procesu pristupanja Evropskoj uniji objavljuje:

LISTU KANDIDATA/KANDIDATKINJA NEVLADINIH ORGANIZACIJA PREDLOŽENIH ZA ČLANA/ICU RADNE GRUPE ZA IZRADU STRATEGIJE INFORMISANJA JAVNOSTI O PRISTUPANJU CRNE GORE EU 2019-2022.

Za člana/icu Radne grupe predloženi su sljedeći kandidati/kandidatkinje:

1) Marko Pejović, NVO CEDEM
Podržan od strane NVO CEDEM

2) Nina Šćepanović, NVO Juventas
Podržana od strane nevladinih organizacija:
NVO Juventas, CRNVO, CAZAS, NVO Roditelji, Queer Montenegro, NVO Prima, SOS Podgorica, CEMI

3) Damir Nikočević, NVO CGO

Podržan od strane NVO CGO i NVO Institut Alternativa

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?