Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Cetinje: Krivična prijava protiv vlasnice psa koji je ujeo dječaka

Objavljeno: 26.07.2018. 19:35 Autor: UP
Službenici Uprave policije MUP-a – Odjeljenja bezbjednosti Cetinje podnijeli su, nakon što je pas ujeo dječaka starog sedam godina, državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Cetinju krivičnu prijavu protiv B.R, vlasnice psa, zbog osnovane sumnje da je počinila krivično djelo izazivanje opšte opasnosti.

Naime, Jedinica za hitnu medicinsku pomoć u Cetinju je Odjeljenje bezbjednosti Cetinje, 21.07.2018. godine, obavijestila da je oko 20,30 časova u njihovoj ustanovi pružena medicinska pomoć dječaku starom sedam godina kod kojeg je konstatovana teška tjelesna povreda zadobijena ujedom psa.

Preduzimajući operativne mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja ovog događaja, službenici OB Cetinje su došli do identiteta vlasnice psa, rase veliki šnaucer, te utvrdili da je vlasnica B.V. pustila psa da se igra sa djecom u dvorištu bez zaštitne korpe, što je pritivno propisima, te da je tom prilkom je i došlo do opisanog incidenta.

Dječak nije životno ugrožen a zadobio je povredu u predjelu glave.

U konsultaciji sa nadležnim tužiocem, krivična prijava protiv B.V. je podnijeta u redovnom postupku.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?