Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Predstavnici Direktorata za vanredne situacije i lokalnih službi zaštite i spašavanja posjetili Ambasadu Grčke povodom velikih požara koji su zahvatili tu zemlju

Objavljeno: 26.07.2018. 20:20 Autor: MUP
Predstavnik Direktorata za vanredne situacije zajedno sa komandirima i predstavnicima službi zaštite i spašavanja Glavnog grada Podgorice, Prijestonice Cetinje, Tivta i Kotora posjetili su Ambasadu Republike Grčke u Podgorici.

U razgovoru sa otpravnikom poslova i atašeom za kulturu Republike Grčke Theodorosom Michalopoulosom prenešeno je najdublje saučešće državi i narodu ove zemlje zbog tragično nastradalih građana u katastrofalnim požarima koji su pogodili Atinu i okolne gradove. Takođe, odato je poštovanje vatrogascima-spasiocima i svim drugim spasilačkim službama za napore koje iskazuju u aktivnostima na gašenju požara i borbi sa vatrenom stihijom. Iskazana je spremnost Direktorata za vanredne situacije i pomenutih službi zaštite i spašavanja za upućivanje pomoći Grčkoj i napomenuto da su dva protivpožarna aviona Avio-helikopterske jedinice MUP-a već ponuđena kao pomoć Grčkoj.

Otpravnik poslova je najtoplije zahvalio u svoje i u ime naroda Grčke, a predstavnici Crne Gore su u Ambasadi zapalili su svijeće i položili cvijeće za tragično nastradale u požarima u Grčkoj.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?