Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Javni poziv za konsultacije zainteresovanih nevladinih organizacija kao podršku za utvrđivanje "Liste vrsta zabrinutosti (Union Concern )" invazivnih i stranih invazivnih vrsta i mapiranju njihove distribucije

Objavljeno: 27.07.2018. 20:44 Autor: Ministarstvo održivog razvoja i turizma
Ministarstvo održivog razvoja i turizma, u skladu sa Uredbom o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija ("Sl. list CG", br. 041/18), objavljuje:

JAVNI POZIV

za konsultacije zainteresovanih nevladinih organizacija kao podršku za utvrđivanje "Liste vrsta zabrinutosti (Union Concern )" invazivnih i stranih invazivnih vrsta i mapiranju njihove distribucije 

Javne konsultacije će trajati 15 dana, od 27. jula do 10. Avgusta 2018. godine.

Poziv za učešće u konsultacijama Ministarstvo upućuje nevladinim organizacijama zainteresovanim za pitanja iz oblasti zaštite prirode.

Konsultacijama se obezbjeđuje informisanje i učestvovanje nevladinog sektora o planiranim aktivnostima uspostavljanja Nature 2000, u cilju utvrđivanja "Liste vrsta zabrinutosti (Union Concern )" invazivnih i stranih invazivnih vrsta i mapiranju njihove distribucije..

Komentare, inicijative, predloge i sugestije možete slati putem e-mail-a na adresu dragana.raonic@mrt.gov.me i na portalu e-uprave ili poštom na adresu:

Ministarstvo održivog razvoja i turizma, IV Proleterske brigade 19, 81000 Podgorica
(sa naznakom “Javne konsultacije – uspostavljanje mreže Natura 2000 u Crnoj Gori “).

Kontakt osoba za koordinaciju konsultacija je: Dragana Raonić Popović, e-mail dragana.raonic@mrt.gov.me tel., 020 446 233, Fax: +382 20 446 215.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?