Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Javna rasprava o Nacrtu zakona o tehničkim zahtjevima za proizvode i ocjenjivanju usaglašenosti

Objavljeno: 31.07.2018. 16:23 Autor: m
Ministarstvo ekonomije, u skladu sa Uredbom o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripreni zakona i stategija („Službeni list Crne Gore“, broj 41/18) obavještava zainteresovanu javnost da pokreće

JAVNU RASPRAVU
O


Javna rasprava o Nacrtu zakona o tehničkim zahtjevima za proizvode i ocjenjivanju usaglašenosti počinje dana 31.07.2018 i trajaće do 10.09.2018 godine i sprovodi se u skladu sa Programom javne rasprave.
Zainteresovani subjekti mogu svoje primjedbe, predloge i sugestije na Nacrt zakona o tehničkim zahtjevima za proizvode i ocjenjivanju usaglašenosti dostaviti Ministarstvu ekonomije u pisanoj formi na propisanom obrascu (Obrazac 4 - Primjedbe, predlozi i sugestije).
Ministarstvo ekonomije će nakon završetka javne rasprave razmotriti sve primjedbe, predloge i sugestije i sačiniti Izvještaj o sprovedenoj javnoj raspravi.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?